Feestweek wordt Muziekfeest Lekkerkerk

Vanaf editie 2019 zal de naam Feestweek niet meer in de naam van het grootste muziekevenement van de Krimpenerwaard voorkomen. In het vervolg gaat het gezellige jaarlijkse samenzijn Muziekfeest Lekkerkerk heten.

Een naam die wat meer de lading dekt van de opzet waarvoor nu voor gekozen is. De grote artiestenavonden zijn teruggebracht tot 2. De vrijdag en de zaterdag. Hoewel er op andere dagen echt nog wel activiteiten zijn in de tent is dat toch minder opvallend. Met Muziekfeest kunnen we in ieder geval voorlopig vooruit en de blik naar de toekomst richten.

Afgelopen en komende weken volop voorbereidingen voor 2019 aan het treffen en contacten aan het leggen. We hopen voor het eind van het jaar alles naar buiten te brengen.