Info

Feestweek Lekkerkerk 2018

De 10e. Beetje trots is er wel dat we dit aantal gehaald hebben.

Voor deze jubileum-editie hebben we het roer een klein beetje omgegooid. Er zijn nog steeds 4 dagen. Maar alleen voor de laatste 2 dagen heb je een passe-partout ticket nodig, en dan komen ook de artiesten optreden. Op de woensdag hebben we nu de grootste bingo van de Krimpenerwaard. De toegang is gratis en we zetten lange tafels neer waar iedereen aan kan zitten. Kom gewoon lekker langs voor een avondje ongedwongen plezier en maak het mee.

Donderdag is de 55+middag terug. Stichting WSL en Groene Kruiswerk zorgen er samen voor dat deze middag weer terug op de kaart is. Ook hier de invulling een ietsje naar de wensen veranderd en een toegangskaart kost nu een kleine bijdrage van 2 euro. Ook deze leeftijdscategorie dus een enorm leuke middag in de feesttent.

Vrijdag en zaterdag zijn dan de artiestenavonden. Zie hiervoor ook verder op de site. We hebben elke avond een thema gegeven. De vrijdag is de Hollandse avond en zaterdag gaan we terug in de tijd met de Disco-Train. Jaren 80-90-00. Beide avonden staan voor ouderwetse gezelligheid, zoals al 9 keer eerder bewezen is.

Nieuw dit jaar is ook dat tickets online besteld kunnen worden. Zie hiervoor de pagina "bestel online". Maar ze zijn natuurlijk ook gewoon verkrijgbaar in café 't Veerhuys.

locatie en parkeren

Ook de 10e editie van de Feestweek Lekkerkerk vindt plaats in Park Weydehoeck in Lekkerkerk. Bezoekers uit Lekkerkerk willen wij aanraden om zoveel mogelijk lopend of per fiets te komen. Er zijn voldoende fietsstallingen op en rond het terrein. Voor de bezoekers van verderaf of bezoekers die toch met de auto komen is er parkeergelegenheid op een kilometer van het terrein. Verkeersregelaars zullen de auto's richting die gelegenheden dirigeren. Kijk voor plattegrond bij "contact"

Laatste nieuws

Alle berichten

Feestweek wordt Muziekfeest Lekkerkerk

Vanaf editie 2019 zal de naam Feestweek niet meer in de naam van het grootste muziekevenement van de Krimpenerwaard voorkomen. In het vervolg gaat het gezellige jaarlijkse samenzijn Muziekfeest Lekkerkerk heten.

Een naam die wat meer de lading dekt van de opzet waarvoor nu voor gekozen is. De grote artiestenavonden zijn teruggebracht tot 2. De vrijdag en de zaterdag. Hoewel er op andere dagen echt nog wel activiteiten zijn in de tent is dat toch minder opvallend. Met Muziekfeest kunnen we in ieder geval voorlopig vooruit en de blik naar de toekomst richten.

Afgelopen en komende weken volop voorbereidingen voor 2019 aan het treffen en contacten aan het leggen. We hopen voor het eind van het jaar alles naar buiten te brengen.

Lees verder

Op vrijdag een uurtje langer!

Nieuw is dit jaar dat we op vrijdagavond - de Hollandse avond - een uurtje langer door mogen gaan. Deze avond duurt dus van 20.00 - 02.00 uur. De zaterdagavond is gewoon van 20.00 - 01.00 uur.

Lees verder