Info

Feestweek Lekkerkerk 2020

Op donderdag 4 juni trappen we af met de grootste bingo van de Krimpenerwaard. De toegang is gratis en er zijn fantastische prijzen te winnen. We zetten lange tafels neer, dus schuif lekker aan en speel mee.

 

Vrijdagavond 5 juni hebben we de traditionele Hollandse avond.

Op zaterdag 6 juni hebben we een knalfeest op de agenda staan. Beide avonden eindigen dit jaar om 2.00 uur.

Er zij alleen passe-partouts voor beide avonden online te bestellen via deze site ("bestel online").

locatie en parkeren

Ook de 12e editie van het Muzekfeest Lekkerkerk vindt plaats in Park Weydehoeck in Lekkerkerk. Bezoekers uit Lekkerkerk willen wij aanraden om zoveel mogelijk lopend of per fiets te komen. Er zijn voldoende fietsstallingen op en rond het terrein. Voor de bezoekers van verderaf of bezoekers die toch met de auto komen is er parkeergelegenheid op een kilometer van het terrein. Verkeersregelaars zullen de auto's richting die gelegenheden dirigeren. Kijk voor plattegrond bij "contact"

Laatste nieuws

Alle berichten

Voorbereidingen Muziekfeest 2020

Vanaf afgelopen september zijn de voorbereidingen voor Muziekfeest Lekkerkerk 2020 weer begonnen. Het artiestenveld ligt ondertussen vast. Tickets en posters worden ontwikkeld en gedrukt.  In januari start de verkoop voor de kaarten.

Lees verder

Feestweek wordt Muziekfeest Lekkerkerk

Vanaf editie 2019 zal de naam Feestweek niet meer in de naam van het grootste muziekevenement van de Krimpenerwaard voorkomen. In het vervolg gaat het gezellige jaarlijkse samenzijn Muziekfeest Lekkerkerk heten.

Een naam die wat meer de lading dekt van de opzet waarvoor nu voor gekozen is. De grote artiestenavonden zijn teruggebracht tot 2. De vrijdag en de zaterdag. Hoewel er op andere dagen echt nog wel activiteiten zijn in de tent is dat toch minder opvallend. Met Muziekfeest kunnen we in ieder geval voorlopig vooruit en de blik naar de toekomst richten.

Afgelopen en komende weken volop voorbereidingen voor 2019 aan het treffen en contacten aan het leggen. We hopen voor het eind van het jaar alles naar buiten te brengen.

Lees verder